Festival. Matrise. Kaninhull.

Hallå. Det blir Høstpunkt i år. 24. – 26. september.

Det beste tidspunktet å plante et tre er for tjue år siden. Det nest beste tidspunktet er i dag. Hvis det er noen som vil være med på å forme festival, så gi lyd allerede nå. Eller når det føles naturlig. Skru og mekk på matrisen, eller røm fra den. Radaren er på. Vi skal plukke opp signaler. Ideer og tanker. Hjelpere. Alt mulig som kan bli en del av festivalen. Alt fra et foredrag om en brettspillidé, til kunstutstilling, til klimpring i festivalkafeen, til å male hele byen rød.

Foto: Arkivfoto - Varden http://www.varden.no/
Foto: Arkivfoto – Varden http://www.varden.no/

Alt mulig? Nei. Det blir ikke riktig. Vi ønsker selvfølgelig ting som er fett. Når man skaper en festival i et område fylt av veldig mange mennesker med ideer og prosjekter, så dukker det opp fett. Når man gjennomfører en festival på en DIY og frivillig måte, så dukker det opp fett i form av engasjement og ideer folk brenner for. Så lenge det brenner er mye gjort. Bli med på å varme opp byen. Høykultur. Lavkultur. Ikke la oss fange av ord eller tankesytem. La oss for all del ha integritet. Vi er de ukrenkelige. Vi vil se Grenlands svar på George Lucas’ Star Wars og festivalens svar på Alejandro Jodorowskys The Holy Mountain.

Hvor kan vi vise fram kunst, prosjekter og ideer vi har? Teater Ibsen, Grenland Friteater, kulturhusene? Klubber og puber kanskje? Gata er som regel ledig. Teaterfestivalen i Porsgrunn har en ganske åpen scene kalt Scene:Bluss, men selv den har blitt vanskeligere å hive seg med på og bli en del av. Høstpunkt bruker Skien, samarbeider med Folque Café, og inntar Festiviteten. Alt dette må fylles med sjel. Vi åpner dørene. Vi er i gang. Velkommen.

Verden trenger en åndelig revolusjon. Er du med?

«This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill – the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill – you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes.»  –Morpheus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *